Domnīca- “Viedi risinājumi gudrā pasaulē” 9.un 10.novembrī

Bez digitālajām tehnoloģijām mūsdienu dzīve vairs nav iedomājama, bet cik daudz mēs par tām patiesi zinām? Vai digitālo tehnoloģiju džungļos ir arī kādi apdraudējumi? Kā iepazīt, mācīties, būs piesardzīgam un mūsdienu viedās iespējas izmantot savā labā?

Lai meklētu atbildes uz šiem jautājumiem, Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija 2021.gada 9. un 10.novembrī rīko konferenci – domnīcu – “Viedi risinājumi gudrā pasaulē”. Konferences – domnīcas galvenais mērķis ir sniegt bērniem, pusaudžiem, kā arī vecākiem speciālistiem un citiem interesentiem ieskatu digitālo tehnoloģiju pasaulē – gan izmantošanas iespējās, gan iespējamajos riskos. 2 dienu garumā digitālo  tehnoloģiju un interneta vides eksperti diskutēs un dalīsies savos redzējumos par svarīgākajām aktualitātēm mūsdienu digitālajās tehnoloģijās.

Konferences – domnīcas pirmā diena – 9.novembris saturiski veidota domājot par bērniem, pusaudžiem un jauniešiem, savukārt otrā – 10.novembris – vecākiem, pedagogiem, speciālistiem, tomēr katrā dienā jebkurš var atrast sev noderīgu informāciju!

“Viedi risinājumi gudrā pasaulē” būs vērojama Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas youtube kontā – www.youtube.com/vbtai  9.novembrī no 10:00-13:00, un 10.novemrī – no 12:00-15:00.

Varētu arī interesēt...