Par Eiropas Jaunatnes gada iespējām

Pateicoties Eiropas Komisijai 2022. gads ir pasludinājusi par Eiropas Jaunatnes gadu! Šis ir iespēju gads, jo kopā mēs cenšamies radīt un sniegt TIEŠI TEV vēl vairāk brīvību paust savu viedokli, aktīvi iesaistīties, un kopā pieredzēt un baudīt privilēģiju līdzdarboties veidojot Latvijas un Eiropas nākotni. 

KĀ IESAISTĪTIES? Uzzini par tuvākajiem pasākumiem tavā apkārtnē izmantojot Eiropas Jaunatnes gada pasākumu karti (ljp.lv/ejg). Pie statusa atlasi “Gaidāms”, pietuvini karti Latvijai un tu redzēsi gaidāmos pasākumus tavā apkaimē.

Izmanto iespēju un iegūsti līdz 1000 eiro savas idejas īstenošanai! Latvijas Jaunatnes padome atbalsta jauniešus, lai viņi realizētu savas iniciatīvas Eiropas Jaunatnes gada ietvaros jebkurā vietā Latvijā. Dodies uz ljp.lv/ejg un sadaļā “Resursi” lasi kā vari tikt pie 1000 eiro savas idejas īstenošanai! 

Vairāk par to kā iesaistīties Eiropas Jaunatnes gadā lasi ljp.lv/ejg vai raksti mums, Latvijas Jaunatnes padomei, uz ljp@ljp.lv un pastāsti par savām idejām!
Iesaisties un gūsti neaizmirstamas atmiņas, jaunu pieredzi, ciešas draudzības un gandarījuma sajūtu par lieliski pavadītu laiku! Ne tikai Eiropas Jaunatnes gads, bet arī vēlēšanu gads. 
LJP dalīborganizācija “Attīstības platforma YOU+” izstrādājusi vērtīgu materiālu “Jaunā vēlētāja rokasgrāmata”, kas var palīdzēt jauniešiem labāk izprast vēlēšanu nozīmi un to procesu. Iespējams pat varat materiālu izmantot kādā nodarbībā, lai veicinātu jauniešu pilsonisko līdzdalību, iesaisti vēlēšanās un zināšanas par tām.
Vēlamies informēt, ka Latvijas Jaunatnes padome (LJP) šobrīd uzņem jaunas dalīborganizācijas. Aicinām pievienoties lielākajai jaunatnes organizāciju apvienībai Latvijā un kļūt par daļu no mūsu organizāciju tīkla! Šobrīd apvienojam jau 42 dalīborganizācijas, kas aktīvi strādā pie tā, lai uzlabotu jauniešu dzīvi Latvijā. Aicinām kļūt par daļu no LJP – Latvijas jauniešu enerģijas tīkla. Vairāk par ieguvumiem, ja kļūsiet par daļu no LJP meklējiet šeit vai rakstot uz ljp@ljp.lv

Varētu arī interesēt...