Ekoskolu Rīcības dienu foto konkursa rezultāti

Vai atceries, ka novembra mēnesī Ekoskolu Rīcības dienu ietvaros norisinājās Ekopadomes fotokonkurss, kurā aicinājām ikvienu novada iedzīvotāju fotografēt savus videi draudzīgos darbiņus? Ar prieku paziņojam jums, ka žūrija ir izvērtējusi darbus un apbalvojusi uzvarētājus. Šoreiz visčaklākie bijuši Ivo Bahmanis un 3. klases kolektīvs. Ivo balvā saņēma 6. klases skolnieču veidotu puķpodiņu ar naudas koku, kā arī Pārgaujas novada pašvaldības sarūpētos veselīgos našķus. Arī pārējie 3. klases skolēni kā atzinību par aktīvu iesaisti konkursā saņēma veselīgo našķu paciņas.

Stalbes pamatskolas Ekopadome saka lielu paldies ikvienam, kurš iesaistījās akcijā. Aicinām jūs arī turpmāk dzīvot videi draudzīgi un dalīties ar citiem savos zaļajos darbiņos! Liec arī turpmāk zaļo darbiņu bildes sociālajos tīklos un pievieno tiem tēmturi #StalbeEKO.

Rakstam pievienotajā galerijā varat aplūkot konkursam iesūtītās zaļo darbiņu idejas. Akcijas ietvaros esam veikuši ļoti daudzveidīgus zaļos darbiņus. No otrreizējiem materiāliem esam iemācījušies pagatavot dažādus dekorus, rotaļu piederumus, kastītes sīkumiem, vāzes, putnu barotavas, paklājiņus un somas mūzikas instrumentiem. Mācāmies arī šķirot atkritumus un kompostēt pārtikas atlikumus. Esam uzkopuši arī savu piemājas un skolas teritoriju. Ceram, ka mūsu idejas un darbi iedvesmos arī jūs videi draudzīgam dzīvesveidam!

Varētu arī interesēt...